Трите небългарски телевизии се гаврят с истинатаСалфетките от Нова, Битиви

...
Трите небългарски телевизии се гаврят с истинатаСалфетките от Нова, Битиви
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Салфетките от Нова, Битиви и БНТ – не знаете ли, че сте временни?

Трите небългарски малките екрани се гаврят с истината

Салфетките от Нова, Битиви и Българска национална телевизия – не знаете ли, че сте краткотрайни?

Почивните дни – събота и неделя са мъчение за българските фенове. Набедени за публицисти загладени, напудрени и гелосани водещи от трите небългарски малките екрани – Нова, Битиви и Българска национална телевизия се гаврят с истината.

На тях им е неразрешено да канят мислещи хора с мнение, друго от това на американското посолство. По тази причина те стават все по-жалки и безпомощни, реализирайки напъна на своите редактори да показват украинската интервенция като война сред положителното и злото. При което злото е Москва, а положителното - целият Запад, отпред със Съединени американски щати, които са въплъщение на мира и правата на човек със своите 250 войни след 1945 година по света и със стотиците милиони убити от тях в името на демокрацията.

Седи да вземем за пример един юноша с тип на добре угоен индийски служител в студиото на излъчващата на български език небългарска Битиви и пита някакъв отстъпник, продал се на американските ченгета: „ Да чакаме ли нуклеарен удар? “ Ренегатът, въпреки всичко преценява, че е рисково да води подобен диалог и споделя на подскачащия пудел в софийското студио: „ Моля Ви се, неприемливо е даже да се мисли по този начин и да се задават такива въпроси.... “

Но назначеният за публицист, в действителност, добре угоен глезльо отново напира: „ Но, кажете, въпреки всичко може ли да стане нуклеарен спор? “ Пак му споделят същото. Реакцията е на гелосан тепегьоз. Все едно нищо.

Ако ти, неразбирателство, правещо се на публицист, искаш да зададеш въпрос, питай по какъв начин се изпаряват в един момент 150 хиляди души в Хирошима на 6 август, 1945 година От атомната бомба на твоите обичани американци, които за теб са знак на положителното, за разлика от руснаците? И още 75 хиляди в Нагасаки на 9 август 1945 година? Изпарени за момент от признака на демокрацията - Съединени американски щати. Можеш ли даже да си представиш това, пригладен, гелосан и лъжовен глезльо!

Но той е получил поръчката да зададе точно неприемлив въпрос, с който провокира суматоха и нарушава българския Наказателен кодекс. При това на фона на фрагменти с Путин и Шойгу, та да е ясно и на децата кой ще направи нуклеарната война.

Същите ТВ мастурбации текат и по Нова – малкия екран на Централно разузнавателно управление на САЩ и по Българска национална телевизия – малкия екран, която устояваме с парите си всички българи, с цел да работи против българските ползи.

Не знаят ли загладените лигльовци от тези антибългарски студиа, че минават границата? Няма ли кой да им каже да се спрат в точния момент? Или считат, че тия, които в този момент им заплащат, с цел да лъжат българските фенове, ще ги поддържат постоянно? Не са ли разбрали към този момент, че са просто салфетки. А салфетките се употребяват и захвърлят. Няма ли кой да им каже какво ги чака в действителност?...

Волен Сидеров
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР