Трите най-титулувани отбора в Турция са в свирепа надпревара за

...
Трите най-титулувани отбора в Турция са в свирепа надпревара за
Коментари Харесай

Фенербахче спря Бешикташ в труския шампионат



Трите най-титулувани тима в Турция са в свирепа конкуренция за купата. Снощи Фенербахче измъкна тъждество 1:1 на стадиона на Бешиташ в огромното дерби на 31-ия кръг и избави интригата. При победа на " черните орли ", те щяха да се откъснат с 5 точки преди втория Галатасарай и 8 пред " фенерите ". Освен това, Бешикташ е и с мач по-малко.

Домакините бяха в серия от 9 победи във всички шампионати, до момента в който Фенербахче се показва много нерешително от началото на годината. В предходния кръг " канарчетата " се провалиха на личен терен против Генчлербирлиги и в този момент желаеха да отговорят на рецензиите.

Венсан Абубакар пропусна първото състояние пред вратата на " фенерите ", които рядко нападнаха до почивката. Малко след началото на второто полувреме Домагой Вида засече центриране от фаул на Рашид Гезал и Бешикташ поведе. Домакините направиха няколко доста положителни контри в идващите минути, само че не съумяха да вкарат втори гол.

Малко преди края на постоянното време Джанер Еркин откри резервата Озан Туфан и той с бомбен шут вкара за 1:1. Така Фенербахче не разреши на Бешикташ да се откъсне, само че черните орли " остават огромният любимец за купата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР