Трите дестинации, по които БГ туристите полудяха, какво се случва

...
Трите дестинации, по които БГ туристите полудяха, какво се случва
Коментари Харесай

Трите дестинации, по които БГ туристите полудяха


Трите дестинации, по които БГ туристите полудяха, какво се случва с настъпването на пролетта? Отново пристигна времето на пътуванията и рацдвижването към този момент е съществено.

Настъпилият публично пролетен сезон се оказва най-предпочитаният за запазване на почивки и екскурзии, изключително в случай че става въпрос за пътешестване до европейски дестинации. Това сочат и данните на онлайн туристическата организация Vola.bg, която стъпи на българския пазар
през септември предходната година.
По мотив формалното настъпване на астрономическата пролет, платформата споделя и кои са най-популярните дестинации за българите този сезон.

Милано, Рим и Барселона са топ 3 най-предпочитаните дестинации за градска отмора за българските туристи. Българите избират да пътуват до топли дестинации
из Европа с настъпването на пролетта.
Както може да се допусна, Италия още веднъж е дестинацията, до която ще летят най-вече хора тази пролет. С удобните си метеорологични условия, красиви старинни градове, голям брой забележителности и едни от най-ниските цени за полетите, неслучайно страната заема първо място в класацията на Vola.bg с близо 25%
от резервираните полети тази пролет.
След това се подреждат Испания с над 10% резервирани полети до Барселона и Мадрид, а на трето място остава Англия, като малко над 6% от туристите този сезон ще пътуват до Лондон.

Колко костват полетите до най-популярните
европейски дестинации тази пролет?
Най-изгодната дестинация през пролетните месеци е Копенхаген на цена от 29 Евро на човек, а след него следват Бари и Брюксел с цени на билетите от 30 Евро на човек.
Освен това българските туристи могат да се
насладят на дестинации като Базел, Женева, Милано, Пафос, Будапеща и Лондон с полети под 40 Евро, както и да посетят Виена, Малта, Катания, Стокхолм, Венеция и Неапол с по-малко от 50 Евро за полет на човек, написа Флагман.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР