Тристаен апартамент на бургаския бул.Демокрация се продава срещу рекордната цена

...
Тристаен апартамент на бургаския бул.Демокрация се продава срещу рекордната цена
Коментари Харесай

Бургаски брокер използва военния конфликт в Украйна, за да надуе безбожно цената на тристаен – 3 хил.евро на кв.м.

Тристаен апартамент на бургаския бул. ”Демокрация ” се продава против рекордната цена от 300 хил.евро, или 3191 евро на кв.м ., видя Флагман.бг.

Обявата е оповестена в известен уебсайт за недвижими парцели. Най-интересен е маркетинговият метод на незнайния към този момент брокер.  „ ЦЕНАТА е съобразена с Войната Русия-Украйна, 2019 година ”,  с крещящо заглавие е промотиран апартаментът.

Явно, продавачът продавачът е уверен, че военният спор в Украйна ще надуе безбожно цените на парцелите в Бургас и бързо се приспособява в новите условия.


Брокер, който бърза да приспособява цените на парцелите в Бургас с световните кризи 

Тристайният, който се продава несъмнено наподобява семпло от двете фотоси, оповестени към обявата. Като бонус е написано следното:  „ Подарък – 112 кв.м. под постройката ”.   Единственото предимство е местоположението и новата постройка, в която се намира жилището – на бул. ”Демокрация ”, над Club 5 и на метри от Морската градина.


Апартаментът наподобява семпличко за тази цена

3 149-те евро на кв.м. са връх за Бургас и подминават цената на жилището в постройка „ Синя вълна ” пред Пантеона, където от три години се продава най-скъпото жилище на пазара в Бургас. Първоначално бе разгласен за 450 хил.евро, само че сега е „ в промоция ”, отново поради военния спор, на 330 хил.евро или 2200 евро на кв.м.

Брокери, познаващи добре пазара, разкриха, че първокласните жилища в Бургас нормално се афишират на цени от 1500 до 2000 евро. Това са жилища в двете нови здания на площад „ Тройката ”, Синя вълна, билдингът до Флората, както и този до ст. ”Лазур ”.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР