Триста танцьори, повечето от които българи, и колумбиецът Херман Мело

...
Триста танцьори, повечето от които българи, и колумбиецът Херман Мело
Коментари Харесай

Колумбиец и 300 танцьори разтърсиха Античния ВИДЕО/СНИМКИ

Триста танцьори, множеството от които българи, и колумбиецът Херман Мело се вихреха довечера в зумба танци на Античния спектакъл.

Този път фенове нямаше, въпреки че мнозина биха желали да видят осъществяването на световноизвестния танцьор Херман Мело. Той беше се качил на сцената и оттова дирижираше пламенно груповия танц.



Участниците, които едвам се побираха в тясното пространство на оркестрината, ловяха всяко придвижване на колумбиеца и го следваха. А той не знаеше отмалялост.

Херман Мело е роден в Колумбия, само че живее в Париж. В Пловдив идва не за първи път. Топ танцьорът беше смаял пловдивчани със своята виртуозност преди 10 години отново на Античния спектакъл.



Любителите на зумба описват, че неговата харизма и сила са толкоз мощни, че заразяват още от първите стъпки начинаещите. Някои от тях са станали инструктори и преподават този парещ танц на новите зумба - почитатели.



В Пловдив инструктор по зумба е Поли Василева, провела събитието на Античния спектакъл с Херман Мело.



Поли споделя, че Херман е любим на всички танцуващи зумба, а той самия обича Пловдив.





Най-запомнящите му се класове са провеждани на Античния спектакъл, в езерото, където по това време към момента нямаше нито вода, нито Пеещи фонтани, на пл. " Централен ", макар дъжда, и на край Гребния канал.

Снимки и видео на Валентина Биларева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР