Тримата от Кирковско, които станаха обект на проверка по скандала

...
Тримата от Кирковско, които станаха обект на проверка по скандала
Коментари Харесай

Трима арестувани за дърва срещу вот чакат Бойко в Кирково

Тримата от Кирковско, които станаха обект на инспекция по абсурда „ Дърва против избор “, ще застанат до Бойко Борисов, с цел да изрекат тежки думи по адрес на вътрешния министър Бойко Рашков.

Както 24rodopi.com към този момент писа, водачът на ГЕРБ се чака да дойде в Кирково в събота по обяд.

На 31 януари Цвета Караянчева, регионален водач на ГЕРБ, разгласи, че тримата, които бяха арестувани преди предварителните парламентарни избори през юли, са оправдани от съда.

Два дни след новината национална телевизия излъчи репортаж с тях. Това бяха шефът на горското стопанство Митко Х., Шукри Х., който се занимава с дърводобив, и Хюсеин Х. Последният, съгласно вътрешния министър Бойко Рашков, е деятел на партия ГЕРБ.

Освен офанзивата против Рашков, визитата на Борисов ще бъде употребявано и за стягане на редиците в община Кирково, която постоянно е била измежду мощните в ГЕРБ в нетрадиционните райони.

Когато Цветан Цветанов отговаряше за района, той постоянно е поставял за цел на локални избори постигане до балотаж в Кирково и Кърджали, само че това досега не се случи.

До 3 000 души в община Кирково гласоподаваха за ГЕРБ, само че на последните избори поддръжка за партията на Борисов дадоха едвам 1 062-ма, а за новата групировка „ Продължаваме промяната “ – 426.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР