Тримата най-тежко пострадали, сред които и шофьорът, са откарани в

...
Тримата най-тежко пострадали, сред които и шофьорът, са откарани в
Коментари Харесай

8 ранени след удара на автобус в дърво, инфаркт покосил шофь...

Тримата най-тежко потърпевши, измежду които и водачът, са откарани в  УМБАЛ " Св. Анна ", а майка с 10-годишно дете и още двама души - в  " Пирогов "

 

Автобус от столичния градски превоз се удари в дърво, а по-късно и в два паркирани коли в ЖК " Младост " -2.

Инфаркт на водача е най-вероятната причина за злополуката.



Инцидентът е станал до блок 205 наоколо до метростанция " Акад. Александър Теодоров - Балан ". На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Столична община. Районът е отцепен. 

Според Министерство на вътрешните работи, причина за злополуката е прилошаване на водача. Автобусът се е движил по линия №4.  

 

От Центъра за незабавна здравна помощ оповестиха,  че са получили сигнала към 17.10 часа и към мястото на злополуката са изпратени шест коли за спешна помощ. 

Екипите на ЦСМП са транспортирали общо 8 души в три лечебни заведения. Тримата най-тежко потърпевши, измежду които и водачът, са откарани в  УМБАЛ " Св. Анна ", посочи представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Майка с 10-годишно дете и още двама души са откарани в " Пирогов ", а един - в ИСУЛ " Царица Йоанна ".

От УМБАЛ " Света Анна " оповестиха, че сега се вършат проучвания на 60-годишния водач, защото има подозрения за инфаркт. 

Освен него в болничното заведение са признати с прорезни рани и охлузвания 65-годишна жена и 75-годишен мъж. Няма заплаха за животите им.

По случая се води следствие.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР