Тримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на , остават

...
Тримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на , остават
Коментари Харесай

Изключените депутати от Възраждане: Ще бъдем конструктивна опозиция в парламента

Тримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на " ", остават самостоятелни народни представители, изчакват да ги изключат и от партията. Това разгласи Николай Дренчев, един от тримата изключени, на взаимна конференция на тематика „ Какво се случи в политическа партия "? "  

На конференцията участваха и другите двама изключени народни представители - Иво Русчев и Александър Арангелов, както и четиримата общински съветници, които след избора на ръководител на Столичния общински съвет (СОС), не са част от групата на " " в СОС, предава Българска телеграфна агенция. 

Ролята ни в Народното събрание ще е на градивна съпротива. Не сме се отказали от идеята, не упрекваме никого, включително и, който изиска нашите оставки. Неговата царска корона е тежка, аз персонално смятам, че той е направил неточност, уточни Дренчев.

Той разяснява, че ще останат в партията и ще изчакат да ги изключат. " Ще изчакаме да ни изключат. С това си изчакване да ни изключат даваме опция в границите на дни, на седмици, на месеци, колкото си преценяват, в случай че размислят за метода, по който са създали. Оставяме вратата отворена, вероятно за някакви договаряния, диалози. Може би не за връщане, по-скоро за някакви общи дейности. Но това е единствено чисто хипотетична и конюнктурна скица. Най-вероятно е, че всичко е завършено ", добави още той. 

На въпрос по какъв начин ще гласоподават при ротацията в ръководството, Дренчев отговори, че най-вероятно ще гласоподават срещу. За мен ротацията е една огромна мистерия какви промени ще се внесат, кой на кого тъкмо е човек, сподели той. Виждаме, че това болшинство и тази сглобка са доста нездравословни за страната, казусът е, че не виждаме едно вероятно прекосяване през нови избори да размести по някакъв важен метод пластовете в политическата обстановка, разяснява Дренчев.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР