Трима заподозрени за наркотици - включително американец – със стрелба

...
Трима заподозрени за наркотици - включително американец – със стрелба
Коментари Харесай

Наркотрафиканти избягаха зрелищно от съд в Тайланд

Трима обвинени за опиати - в това число американец – със пукотевица и хладно оръжие си проправиха пътя на открито от тайландския съд, преди безочливо да избягат с пикап, заяви полицията, представени от БГНЕС.
Тримата към момента бяха на независимост повече от 24 часа, откакто в понеделник трансфораха в полесражение залата в съда в Патая, оповестиха на Агенция Франс Прес от полицията.
Полицаи претърсват курортния град, ситуиран на два часа югоизточно от Банкок.
"Ако окажат опозиция... длъжностните лица би трябвало да подхващат решителни ограничения ", съобщи Крисана Патаначароен, представител на националната полицейска работа.
Избягалите са американец и брачната половинка му тайландка и обвинен мъж от Тайланд.
Двойката беше изправена пред обвинявания за смъртно наказване за трафик на опиати, макар че присъдите рядко се извършват.
Крисана сподели, че управляващите са се свързали с техните родственици в опит на бегълците да бъде предадено обръщение да се предадат, с цел да бъде избегнато принуждение.
По неразбираем към този момент метод третият дезертьор – тайландецът – се сдобил с револвер и нож, които употребявал за офанзива против служител на реда, след което тримата избягали.
Тайланд е по едно и също време и производител, и център за разпространяване на дрога. Огромна част от дрогата в района се създава в Златния тригълник, граничен регион, където се срещат границите на Мианмар, Тайланд и Лаос.
Но управляващите постоянно залават трафиканти на тайландските летища. Тайландската полиция заяви, че във вторник е било хванато следващото „ муле “ – кенийка, която била погълнала пакети, съдържащи 1,2 кокаин
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР