Трима задържани с наркотици във Варненско, съобщават от полицията.На 29

...
Трима задържани с наркотици във Варненско, съобщават от полицията.На 29
Коментари Харесай

Трима задържани за притежание на наркотици във Варненско

Трима арестувани с опиати във Варненско, оповестяват от полицията.

На 29 януари при осъществяване на полицейска инспекция на Н.Н. (39 г.) от Русе, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си пакетче с бучки бяло кристално вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,05 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Н.Н. е арестуван за период до 24 часа.

На 28 януари при осъществяване на полицейска инспекция на Й.Й. (45 г.) от Девня, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си пакетче с бучки бяло кристално вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за производно на амфетамин с тегло 1,28 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Й.Й. е арестуван за период до 24 часа.

На 27 януари при осъществяване на полицейска инспекция на П.П. (29 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си пакетче с бяло прахообразно вещество и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна информация открива, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,86 гр. и марихуана с тегло 0,95 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. П.П. е арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР