Трима възпитаници на Спортното училище Юрий Гагарин се бориха за

...
Трима възпитаници на Спортното училище Юрий Гагарин се бориха за
Коментари Харесай

Възпитаници на СУ Юрий Гагарин се бориха за България на Световното в Йордания

Трима ученици на Спортното учебно заведение " Юрий Гагарин " се бориха за България на Световното състезание за юноши до 20 години, което се организира в Йордания.

Ивайло Иванов се състезава в категория 87 кг. Нашето момче надигра в първия кръг представителна Корея. Във втория отстъпи минимално наиранец. Иванов стигна до репешажите и в трагична, извънредно оспорвана битка против американски герой, загуби с 2:3 точки. Той остана 14-ти в крайното класиране.

Мартин Димитров, който е пети от Европейския шампионаттази година, загуби в първия кръг при 77-килограмовите. Петият на Световното за кадети през 2022 година Андрей Атанасов също отпадна от борбата за оценките в кат. 82 кг. Но и двамата имат гения и желанието да се усъвършенстват от съревнование на съревнование.

Личен треньор на тримата представителина клуб по класическа битка " Черноморец " – Бургас, е Златомир Стоянов, учител в СУ " Юрий Гагарин ".

" Момчетата имат огромен капацитет и съм сигурен, че в бъдеще ще го осъществят в оптималната степен ", съобщи опитният експерт.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР