Трима тенисисти ще се борят до края на седмицата, за

...
Трима тенисисти ще се борят до края на седмицата, за
Коментари Харесай

Надал става номер едно в света, ако Алкарас и Рууд не стигнат до финала на US Open

Трима тенисисти ще се борят до края на седмицата, с цел да се трансфорат в номер 1 при мъжете. Рафаел Надал, Карлос Алкарас или Каспер Рууд имат всички шансове да оглавят международната класация, само че всичко зависи от резултатите, които ще реализиран на шампионата от Големия шлем - US Open.

Руснакът Даниил Медведев, който в този момент води класацията за 12-та поредна седмица, загуби на 1/8-финалите и в последна сметка няма да е по-високо от третото място (със сигурност ще бъде изпреварен от Надал и Алкарас).

Рафаел Надал ще стане първа ракета, в случай че Карлос Алкарас и Каспер Рууд не стигнат до финала на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Карлос Алкарас ще стане №1, в случай че:

- завоюва титлата;

- загуби на финала от някой различен, а не от Каспер Рууд.

Каспер Рууд ще стане №1, в случай че:

- завоюва титлата;

- загуби на финала от някой различен, а не от Карлос Алкарас.

Рафаел Надал беше първи в класацията при започване на сезон 2020 за последния път. В същото време Алкарас в никакъв случай не се е изкачвал по-високо от четвърто място (но е обезпечено, че ще дебютира в топ 3), Каспер Рууд не е достигал по-високо от пета позиция.

Рафаел Надал напусна Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати, откакто загуби от Франсис Тиафо в четвъртия кръг на US Open.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР