Трима са установени да пренасят или отглеждат наркотици през изминалото

...
Трима са установени да пренасят или отглеждат наркотици през изминалото
Коментари Харесай

Акция! Заловиха мъже с наркотици в Пазарджишко

Трима са открити да придвижват или отглеждат опиати през миналото денонощие. Това е станало по време на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на притежанието и разпространяването на дрога, извършена на територията на целия район.

Екипи на група „ Криминална полиция “ при РУ-Панагюрище ревизирали жилището на 33-годишен панагюрец. Вътре органите на реда открили, че мъжът отглеждал в саксии девет растения, които се оказали марихуана. Намерено е още и малко количество изсъхнал канабис.

Снощи екип на РУ-Септември засякъл край село Злокучене 30-годишен мъж от пазарджишкото село Черногорово. Последвала инспекция, при която униформените открили, че той придвижва в себе си 10 полиетиленови пликчета-тип спейсбек, съдържащи зелена листна маса. След изработен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид.

Сходен е и случая с 16-годишен младеж от село Росен. Той бил хванат от чиновници на сектор „ Изток “ на улица в едноименния квартал. Униформените установили, че младежът пренасял две полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид.

Двамата пълнолетни са арестувани в ареста за период от 24 часа, а откритата дрога е конфискувана. И по трите случая се водят бързи производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР