Трима руски колоездачи Кирил Свешников, Дмитрий Страхов и Дмитрий Соколов

...
Трима руски колоездачи Кирил Свешников, Дмитрий Страхов и Дмитрий Соколов
Коментари Харесай

Трима руски колоездачи съдят УАДА

Трима съветски колоездачи Кирил Свешников, Дмитрий Страхов и Дмитрий Соколов заведоха дело против Световната антидопингова организация (УАДА) във Върховния съд на канадската провинция Онтарио.

 Италианска волейболистка хваната с допинг за културисти
Италианска волейболистка хваната с допинг за културисти

Мириам Сила е уличена в използването на кленбутерол

Тримата пледират, че са " непочтено забъркани " и са " претърпели огромни репутационни вреди " разследване отчета на лекар Ричард Макларън. Канада е известна с това, че всеки може да съди всеки за всичко стига да потвърди някакви вреди.

Свешников, Страхов и Соколов бяха в състава, който трябваше да взе участие в отборното гонене в Рио и не бяха директно упоменати в отчета. Те апелираха решението за прекъсване от присъединяване във Върховен административен съд, само че изгубиха.

" Заедно, УАДА и Д-р Ричард Макларън ни попречиха да достигнем задачата на живота си, да участваме на Олимпиадата в Рио. Ние твърдим, че неправилно са свързани имената ни с измами и допинг " - съобщи Свешников. " Ние желаеме съдът да прегледа всички доказателства и да ни оправдае ".

От УАДА отхвърлиха коментар. Миналата седмица доктор Макларън отхвърли да е снел обвиняванията за съветската допинг стратегия и стои неотменимо зад тях.

 Снимка 311931
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР