Трима полицаи от щата Вашингтон, които бяха освободени от наказателни

...
Трима полицаи от щата Вашингтон, които бяха освободени от наказателни
Коментари Харесай

3-ма полицаи оправдани за смъртта на Мани Елис, които се молеха за дъх, за да получат по $500,00 всеки и да напуснат полицейския отдел в Такома

Трима служители на реда от щата Вашингтон, които бяха освободени от наказателни обвинявания за гибелта на Мануел Елис през 2020 година - негър мъж, който беше шокиран, обичай и арестуван с лицето надолу на тротоара, до момента в който се молеше за мирис - всеки ще получи по 500 000 $, с цел да напусне полицейското ръководство в Такома, съгласно документи, оповестени във вторник.

" Това споделя на обществено, че това са отлични служители на реда и е тъпо, че Такома ги губи “, сподели Ан Бремнър, юрист на един от служителите на реда, Тимъти Ранкин.

Килият на CBS Сиатъл KIRO-TV оповестява, че това откакто прокуратурата на Съединени американски щати стартира самостоятелен обзор на случая.

Жури оправда Ранкин, 34, и съобвиняемите Матю Колинс, 40, и Кристофър Бърбанк, 38, през декември след развой, който продължи повече от два месеца. Ранкин беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране, до момента в който Колинс и Бърбанк бяха упрекнати в непредумишлено ликвидиране и ликвидиране от втора степен.

Градът разгласява копия от споразуменията за „ непринудено разлъка “ с служителите на реда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР