Трима пловдивски третокласници подлудиха полицията с фалшив сигнал за нападение

...
Трима пловдивски третокласници подлудиха полицията с фалшив сигнал за нападение
Коментари Харесай

Пловдивски ученици се гаврят с институциите, крадат и размахват среден пръст

Трима пловдивски третокласници подлудиха полицията с подправен сигнал за нахлуване в учебното заведение, където учат. Това стана ясно от доклада на общинската и локалните комисии за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, който бе показан през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  В случая органите на реда са вдигнати на крайник, вършат инспекция, открива се лъжата, а малчуганите признават, че всичко е било игра. 

Комисиите са записали случай и на очевидно пренебрежение, изразено към самите органи на реда. 17-годишен, за който се споделя, че е от положително семейство, с положителни характеристични данни, добър възпитаник, разгласил в обществената мрежа снимка, на която сочи междинен пръст зад тила на служител на реда, чакащ на опашка в магазин. На публикацията попаднало детето на служителя на реда, тормозило се и алармирали. Засечен, младежът дал едно пояснение - желал да се подиграе с институцията.

Социалната мрежа се употребява и за основаване мнение измежду младежите, че даден магазин е лесна плячка. Подобен е казусът със 17-годишна госпожица, още веднъж с положителни характеристични данни и без предходни проявления, която съумяла да открадне козметика за 60 лв. от умишлен магазин. 

Фрапираща, обаче, е историята на 10-годишна крадла, съумяла да реализира цели 4 удара за три дни, обсебвайки козметика и бижута за 260 лв.. Тя е хваната с помощта на охранителните камери в обекта. Характерното в тази ситуация е, че момиченцето си построило облика на постоянен клиент, сприятелила се с личния състав,

спечелила доверието на хората.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР