Трима от чужденците в Берое почти сигурно ще напуснат. Това

...
Трима от чужденците в Берое почти сигурно ще напуснат. Това
Коментари Харесай

Предстои сериозна чистка в Берое на чужденци

Трима от чужденците в Берое съвсем несъмнено ще изоставен. Това са Гаюс Макута, Стив Фуртадо и Ибрахима Конте. Първият е чартърен от Брага до края на сезона и ще се върне в португалския клуб.

Заралии имаха голямо предпочитание да изплатят правата му и по-късно да го препродадат, само че наподобява това няма да се случи. Напоследък Макута основава единствено проблеми, откакто през зимата му пропаднал трансфер в чужбина. За последния мач с Монтана Петър Колев даже го остави отвън групата. Отдавна в групата не попада и Конте. Високата заплата ще откаже старозагорци и от него.

Спортно-техническият щаб обаче се надява да задържи нападателя Алуин Фол. Желанието на новия ментор Петър Колев е да продължи да разчита на него. С към момента неразбираем статут са Еривалдо, Кукула и Октавио.

Има и много български играчи с изтичащи контракти - Димо Бакалов, Крум Стоянов, Георги Ангелов, Александър Василев. Под Аязмото остават Александър Цветков и Иван Минчев. Клубът има подписан прелиминарен контракт и с капитана на Царско село Реян Даскалов.

Ветеранът Душан Перниш пък разгласи след дуела на " Огоста ", че има намерение да постави завършек на кариерата си, макар че управлението се надява той да размишления.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР