Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев. Това

...
Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев. Това
Коментари Харесай

Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев

Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев. Това са Христо Рафаилов, който ще бъде с сектор финанси и бюджет, Илия Коев, който ще дава отговор за публичния ред и сигурността и Снежана Апостолова, която е с сектор туризъм и опазване на здравето.



Освободени от служба са досегашните заместник-кметове Пейчо Пейчев и Тодор Иванов.

Христо Рафаилов е роден във Варна и е приключил Икономическия университет във Варна. Той е с 21 години професионален опит в региона на финансите и банковото дело. Заемал е мениджърски позиции във водещи банки. Също по този начин е хоноруван помощник в катедра „ Маркетинг “ в Икономическия университет. Владее британски език. Семеен, с две деца.



Илия Коев е роден във Варна през 1979 година. По обучение е магистър психолог. Има повече от 22 години професионален опит в менажиране на екипи и насърчаване на бизнес в региона на сигурността. Притежава спомагателни квалификации в областта на стопанската система, мениджмънта и строителството. Занимава се интензивно със спорт. Владее британски и съветски език. Баща на две деца.



Снежана Апостолова e родена във Варна. Завършила е Първа езикова гимназия с немски език, след това Икономическия университет във Варна. Има дълголетен опит като управител в комерсиална компания, както и опит в областта на авиацията в ръководство на екипи и планове. Владее немски, британски, съветски и испански език. Майка е на две деца.

Припомняме, че за заместник-кметове към този момент бяха назначени Павел Попов с сектор водещ сектор обучение и Диан Иванов с ресори правна активност, надзор и общинска благосъстоятелност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР