Трима непълнолетни са установени като извършители на вандалската проява в

...
Трима непълнолетни са установени като извършители на вандалската проява в
Коментари Харесай

Хванаха трима непълнолетни вандали, изпотрошили склад

Трима малолетни са открити като причинители на вандалската демонстрация в някогашния дом за деца в града. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Разследването на криминалистите на ОДМВР-Плевен стартирало на 25 август тази година, откакто към 17.10 часа в полицията бил получен сигнал за разрушено складово помещение на постройката, в което били унищожени и развалени оставените перални машини, дрешници, шкафчета, маси, столове и порти.

Веднага била образувана оперативна група, която е направила оглед на място, последвало е известяван на прокуратурата и формиране на досъдебно произвеждане.

В рамките на оперативните дейности били осъществени голям брой разпити и беседи, осъществено е и обхождане на региона, доведени били лица от престъпния контингент, на които е тествано алибито. В хода на последвалите оперативни дейности криминалистите открили и задържали причинителите – две момчета на 17 и 16 години и момиче на 16 години, всичките от Плевен.

В наличието на инспектори от детска педагогическа стая били извършени беседи с младежите, които са създали признания за осъщественото. Те са привлечени като обвинени по формираното досъдебно произвеждане и им е взета мярка „ подписка под контрол на родител “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР