Трима мъже са задържани за притежание на наркотични вещества, съобщиха

...
Трима мъже са задържани за притежание на наркотични вещества, съобщиха
Коментари Харесай

Иззеха над 190 таблетки амфетамин в Шумен, трима са задържани

Трима мъже са арестувани за владеене на наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен.
На 29 юли сутринта пътни служители на реда спрели за инспекция на бул. "Плиска " в града лек автомобил Форд "Мондео " с немска регистрация. Зад кормилото бил неправоспособният К.К. /26г./ от Нови пазар. Водачът отказал да бъде тестван за шофиране след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, за което му е формиран акт.
След инспекцията зад кормилото седнал един от пасажерите в автомобила. Малко откакто потеглил униформените го спрели за инспекция. Изяснено било, че лидерът е и притежател на автомобила. Н.А. /18 г./ е тестван с дрегер, който отчел позитивна на метамфетамин проба. Съставен му е акт за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози и за даване на автомобил на недееспособен. Извършено било претършуване на автомобила, в който са открити 194 таблетки амфетамин и бучка метамфетамин.
За период до 24 часа са арестувани и двамата младежи.
За владеене на наркотични субстанции е арестуван и 22-годишен шуменец. На 27 юли, към 15.00 часа, криминалисти ревизирали автомобила на Н.Н., след получен сигнал, че мъжът държи опиати. В "БМВ ", с шуменска регистрация, били открити буркан с към 50 гр суха маса, 33 светлозелени хапчета, към 50 гр. бяло вещество, разпределено в шест обгърнати във фолио бучки и сумата от 1210 лв.. По данни на шуменеца конфискуваните субстанции са марихуана, екстази и амфетамин. Предстои да бъдат лабораторно изследвани.
Н.Н. бил арестуван за период до 24 часа.
По двата случая са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР