Трима мъже обраха избено помещение във Варна.В резултат на предприети

...
Трима мъже обраха избено помещение във Варна.В резултат на предприети
Коментари Харесай

Полицията залови трима крадци във Варна

Трима мъже обраха избено помещение във Варна.

В резултат на подхванати незабавни полицейски дейности на чиновниците на Трето районно управление (на МВР) във Варна, против трима мъже, известни на Министерство на вътрешните работи,  на 35 и 40- годишна възраст е формирано досъдебно произвеждане, за осъществена от тях кражба. Вчера, мъжете се озовали в ареста, за период до денонощие, откакто преди ден е получен сигнал за  осъществена кражба на компресор и радиатор  за автомобил, мотор на мотофреза, куфар за принадлежности, три бензинови резачки и други инструменти  от избено помещение на жилищен блок, в жк „ Владислав Варненчик “. Вещите са издирени и приложени към делото.

При осъществена инспекция пък, екипи на Второ районно управление (на МВР) са открили двама водачи на МПС, застанали зад кормилото след приложимост на алкохол. Инспекцията, която е приключила собразуване на досъдебни производства, е осъществена през вчерашния ден. Нарушителите – жена на 35 години и 43-годишен мъж са арестувани за период до 24 часа и материалите са предадени на прокуратурата.

Разбра се още, че 30-годишен гражданин на с. Любен Каравелово е заловен да кара след приложимост на наркотични субстанции - метамфетамин. При осъществена инспекция, преди ден, екип на районно управление (на МВР) Аксаково открил нарушаването и задържал лидера за период до денонощие. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР