Трима любимци от телевизионния екран – Нана, Нели Атанасова и

...
Трима любимци от телевизионния екран – Нана, Нели Атанасова и
Коментари Харесай

Ути, Нана и Нели Атанасова във вихъра на Dancing Stars

Трима любимци от телевизионния екран – Нана, Нели Атанасова и Ути Бъчваров ще се впуснат във вихъра на танца в Dancing Stars. Всеки от тях ще пази своята идея и ще потвърди на себе си, че може да се оправи и с танците.

„ Гладен за танци, танците ще създадат живота ми по-вкусен ” – по този начин Ути се впуска в новия блестящ сезон на Dancing Stars. Той се тормози за общоприетите танци, само че има вяра, че латиното ще бъде неговият жанр, тъй като е за „ радостно въодушевление ”, което той основава от дребния екран дълги години. Ути застава на дансинга и като заслужен представител на мъжката половина над 100 кг. „ Много сме в България и ще видите, че можем да вършим чудеса, имам вяра, че ще ме поддържат ”, заключи Ути.

Проблем с обувките има Нели Атанасова, която с изключение на, че радва телевизионните фенове, е и някогашна гимнастичка. „ Цялата съм в рани и се надявам, че ще имам режисура, в която си смъквам обувките ”, по този начин Нели разказа своето най-голямо терзание на сцената на Dancing Stars. От гимнастиката до танците обаче пътят е дълъг и Нели увери, че поставя огромни старания да влезе в ритъма на общоприетите и латино танци.

В същинска борба пък влиза Нана. Битка със себе си. Тя показа, че има прекомерно доста спънки, а Dancing Stars е следващото предизвикателство за нея, което ще й потвърди, че може да се оправи със всичко и няма да се спъне. Обича да танцува и „ да размята ръце и крайници ”, само че в дискотеката. За сметка на това Нана показа, че е амбициозна и ще успее да се оправи на най-бляскавия дансинг този сезон. Изключително добре си пасва и със своя сътрудник Миро, който „ също като мен е вманиачен перфекционист и ме дърпа за косата – нагоре към триумфа ”. Тя добави, че даже си крещат, приказват си жестоко и след това репетират – тъкмо както Нана обича.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР