Трима футболисти на ЦСКА - София ще бъдат наказани за

...
Трима футболисти на ЦСКА - София ще бъдат наказани за
Коментари Харесай

Трима от ЦСКА - София пропускат старта на новата кампания

Трима футболисти на ЦСКА - София ще бъдат осъдени за началото на идващото състезание, в случай че към момента носят алената фланелка. Това са Иван Турицов, Тибо Вион и Дюкенс Назон. Родният национал получи пряк червен картон от Драгомир Драганов за сдърпване с Ноа Сонко Сундберг от Левски във вчерашното дерби. Вион и Назон пък получиха в дуела деветите си жълти картони през акцията в шампионата и шампионата за Купата на България. Това значи, че те ще бъдат осъдени за първите две срещи от новия сезон.
 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
Любопитно е, че френският повсеместен войник висеше с картони от няколко срещи насам, като бе титуляр във всяка от тях и се опази от публично предизвестие. Срещу Левски обаче бе украсен.

От посочените трима най-вече се спекулира с името на Назон, към който имат интерес няколко задгранични тимове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР