Трима души загинаха, а други седем бяха ранени при стрелба

...
Трима души загинаха, а други седем бяха ранени при стрелба
Коментари Харесай

Касапница в Ню Орлиънс! Неизвестни стреляха с карабини безразборно, има жертви

Трима души починаха, а други седем бяха ранени при пукотевица в остарялата част на американския град Ню Орлиънс, оповестява Си Ен Ен. Един от ранените е в сериозно положение.
Полицията търси двама нападатели. Според очевидци двама мъже разкрили безразборна пукотевица, без да сортират жертвите си, след което избягали в незнайна посока.
От полицията оповестиха, че на междущатска автомагистрала край Ню Орлиънс е открита и простреляна жена, само че не е ясно дали двата случая са свързани.

At least three people are dead and seven injured after a shooting in New Orleans, city police spokesman says https://t.co/w8yKRL7Ui5
— CNN (@CNN) 29 юли 2018 г.Кметът на Ню Орлиънс Латоя Кандрел съобщи, че „ управляващите ще съсредоточат нужните запаси, с цел да се постави завършек на този смут и справедливостта да спечелва “. „ Няма място в града за сходно принуждение. Още три живота са отнети. Това би трябвало да свърши. Да не приказваме, че стрелбата се е случила до моя квартал. Това е недопустимо “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР