Трима души са задържани в хода на специализирана полицейска операция

...
Трима души са задържани в хода на специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Спецакция срещу наркоразпространението в „Столипиново“

Трима души са арестувани в хода на профилирана полицейска интервенция на територията на пловдивския квартал „ Столипиново “. От жилище на улица „ Джебел “ са конфискувани 151 пакета „ бонзай “, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Града под тепетата.
Пловдивската полиция задържа мъж с 1 кг хероин на стойност 90 хиляди лева Лицето е част от канал за разпространяване на опиати, оповестиха от Министерство на вътрешните работи
Служители на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив задържаха 55-годишна жена дилър и двама мъже, които са подпомагали активността ѝ, обвързвана с разфасоване и улична продажба на опиати в квартал „ Столипиново “.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
Извършителката на закононарушението е известна с прякора Мос и се занимава с престъпна активност по линия на наркоразпространението повече от 15 години, като за действията си е арестувана неведнъж.

Голяма част от фамилията ѝ - 10 братя и сестри, също се занимава с наркоразпространение. В края на предходната година против нея е формирано досъдебно произвеждане за разстройване на полицейска инспекция.

Последната ѝ ефикасна присъда е от 2006 година, когато ѝ е наложено дейно наказване от 6 години. След излежаване на присъдата, дамата още веднъж се върнала към противозаконната търговия с опиати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР