Трима души са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста

...
Трима души са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста
Коментари Харесай

Трима обвиняеми за побоя на Слави Ангелов

Трима души са привлечени като обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов. Това разгласи на конференция основният прокурор Иван Гешев.

По думите му, на всеки един от тях са повдигнати по три обвинявания - за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на Ангелов и за държане на високорискови наркотични субстанции.

Мъжете бяха арестувани през вчерашния ден при спецоперация в София.

" Събрани са нужните доказателства и се надяваме този размер доказателства да бъде оценен от Специализирания углавен съд. През уикенда ще бъде импортирано искане за налагането на непрекъсната мярка за задържане под стража на тримата ", добави основният прокурор.

Гешев удостовери, че главната водеща версия е, че побоят е обвързван с работата на основния редактор на " 168 часа " и е дело на лица, които желаят да дестабилизират страната .

" Въпреки изключителното състояние сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, взаимно с наблюдаващите прокурори работиха интензивно и считам, че в извънредно рационален период са събрали нужния размер доказателства. Още на 10-ия ден имаше обвинени лица за осъщественото закононарушение, само че беше належащо софтуерно време за събиране на нужния размер доказателства, които да устоят в хода на една правосъдна процедура и да се стигне до неоправдателни присъди ", изясни основният прокурор.

Той добави, че този случай е бил предпочитан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР