Трима души са откарани в болница, след като два автомобила

...
Трима души са откарани в болница, след като два автомобила
Коментари Харесай

Трима души пострадаха при катастрофа край местността Харамията

Трима души са откарани в болница, откакто два автомобила се блъснаха рано тази заран на пътя за Бургас в региона на околност „ Харамията “, преди Варна, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

Към момента придвижването там не е спряно, само че се реализира с нараснало внимание.

По-сериозно е потърпевш един от тримата отведени за обзор. Това е 45-годишен пасажер от единия автомобил. Той е с фрактура на лявата ключица, само че към този момент е освободен за домашно лекуване. Друг, 44-годишен, мъж също е прегледан и е освободен с контузни пострадвания, без заплаха за живота. Третият потърпевш, който е на 46 години, чака да му бъде направена рентгенова фотография, само че също е в схващане и контактен, няма заплаха за живота му.

Сигнал за случая е подаден в 7.45 часа тази заран. Сблъскали са се два леки автомобила. Причините за злополуката занапред се обясняват, само че все още е ясно, че в единия автомобил е зародила някаква нередовност. Това е довело до загуба на надзор от страна на лидера и е станало причина за конфликта. След това и двете коли са излезли настрана от пътя.

Движението в региона на „ Харамията “ не е спряно, само че се образува запушване. От полицията приканват водачите да проявят самообладание и да минават в сектора с нараснало внимание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР