Трима души са арестувани от полицията в Япония за публикуване

...
Трима души са арестувани от полицията в Япония за публикуване
Коментари Харесай

Япония арестува трима души за публикуване на откъси от филми в YouTube

Трима души са задържани от полицията в Япония за издание на къси фрагменти от филми в YouTube. Заподозрените са упрекнати в нелегално разпространяване на предпазени с авторски права материали, като по този метод са нарушили закона за авторското право – извънредно прецизно спазван в доста азиатски страни, включително и Япония.

Въпреки пословичната стриктност, с която Япония преследва нарушаванията на авторското право, трите ареста са първите в историята на страната, осъществени за издание на части от филми онлайн.

Тримата души са създавали и качвали така наречен „ fast movies ” или бързи филми – видеа, които съдържат подиуми или статични изображения, предоставящи малко обобщение на наличието на един филм, които се изрязват и основават без разрешението на притежателите на авторските права, в тази ситуация фирмите за дистрибутиране на филмите. Фрагментите нормално не престават към 10 минути или по-малко и изясняват целия сюжет на един филм от началото до края, за тези които нямат време или предпочитание да гледат цялата продукция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР