Трима души с повдигнати обвинения за трафик на момичета и

...
Трима души с повдигнати обвинения за трафик на момичета и
Коментари Харесай

Фалстарт на дело срещу организирана престъпна група за склоняване към проституция

Трима души с повдигнати обвинявания за трафик на девойки и склоняване към проституция трябваше да се изправят пред пловдивския Окръжен съд през вчерашния ден, само че процесът против тях не започва по няколко аргументи. Един от подсъдимите се оказа болен, а част от потърпевшите девойки не бяха постоянно призовани за съвещанието. Третата причина е неявяването в залата на един от юристите.
Прочетете още
Срещу всеки от тримата подсъдими са повдигнати обвинявания за  това, че за интервала от 1 януари 2019г. до 11 януари 2020г., на територията на област Пловдив, област Стара Загора и област Хасково, са взели участие в проведена незаконна група, основана с користна цел и за да правят в съгласие в страната закононарушения против голям брой лица. Отделно на всеки от подсъдимите са повдигнати обвинявания за закононарушения, касаещи трафик на девойки и склоняване към проституция.

За сходен тип закононарушения Иван Петров, Кремена Андонова и Тодор Тодоров могат да получат наказване „ отнемане от независимост ” от 3 до 10 години, както и санкция от 3000 до 20 000 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР