Трима души остават в ареста след трагедията в бургаското село

...
Трима души остават в ареста след трагедията в бургаското село
Коментари Харесай

Денят след трагедията в село Прилеп: Разказите на близки и съседи на блъснатото дете

Трима души остават в ареста след нещастието в бургаското село Прилеп, при която водач беше пребит до гибел от ядосана навалица, откакто прегази и умъртви малко дете.

Открит е ножът, с който е осъществено убийството на водача. След случая той не се е опитал да избяга, оповестиха от полицията.

Основната версия за гибелта на 57-годишния водач е нанесена порезна рана в прасеца

Днес пред къщата на роднините на починалото дете е безшумно, а в двора към момента има следи от вчерашното тържество преди нещастието. Семейството дружно с техни родственици се събрали да отбележат Богородица по остарял жанр, когато става случаят.

Шофьорът на товарния автомобил е карал в селото със скорост над 80 километра в час, настояват близки на починалото дете. От фамилията споделят, че още не могат осмислят случилото се.

„ Чу се единствено удара, спирачки нямаше. Шофьорът доста мощно караше. Започнахме да пищим, да викаме за помощ, обадихме се на коли за спешна помощ - единствено това помня. В меланхолия сме, още не можем да се оправим “, споделя вуйната на починалото дете.

Задържани са бащата, дядото и чичото на починалото дете

Съседи описват, че децата постоянно излизат на пътя.

„ Групичката деца минава край нас. Ходят 5-6 деца, с цел да си купуват нещо, а родителите са на масата – хапват, пийват “, сподели Стоянка Станчева.

„ Празнуваха някъде към 2-3 часа. После музиката престана. Иначе са положително семейство, работливи са, само че са сбъркали, че са се саморазправяли с водача “, уточни Чаню от село Прилеп.

През селото за денонощие минават сред 2500 и 3000 товарни автомобила. Живущите споделят, че се тормозят от натовареното придвижване.

„ Хората са изнервени. Виждате положението на пътя. Шофьорите търсят отплата след изгубеното време от неприятния сектор от Карнобат дотук ”, изясни кметът на Прилеп Чани Стойчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР