Трима български граждани – две жени и мъж, и един

...
Трима български граждани – две жени и мъж, и един
Коментари Харесай

Българи са застреляни в Чикаго по време на вечеря

Трима български жители – две дами и мъж, и един американец са убити в Чикаго в късния следобяд в събота от собствен невменяем комшия, до момента в който вечеряли в жилището си. Това заяви пред Нова телевизия генералният консул на България в града Иван Анчев. Според бTV и четирите жертви са българи.

Медиите в Чикаго оповестиха за случая, при който е била простреляна и жена, също влезнала в спор със съседа, която се бори за живота си в болница. Те обаче не показват националността на жертвите, а единствено, че са две дами на 61 и под 40 години и двама мъже на под 50 и на 66 години.

По думите на Анчев и трите български жертви са легално пребиваващи в страната.

За стрелбата е задържан 67-годишен пенсиониран строителен служащ, който живеел в постройката от 15 години и постоянно влизал в пререкания със съседите си.

Не е ясно по какъв начин той е влезнал в жилището на убитите, само че вратата не е разрушена. Жертвите били убити на масата, до момента в който вечеряли. След това мъжът се качил в апартамент на горния етаж, където се скарал с 52-годишна жена и я прострелял. Тя е приета в болница и е в сериозно положение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР