Трима американски туристи бяха открити мъртви в ол инклузив курорт

...
Трима американски туристи бяха открити мъртви в ол инклузив курорт
Коментари Харесай

Американски туристи загинаха мистериозно на Бахамите

Трима американски туристи бяха открити мъртви в ол инклузив курорт на Бахамските острови. Смъртта им беше обгърната в тайнственост до момента в който проверяващите не получиха по-конкретна информация, написа pochivka.blitz.bg.

64-годишният Винсънт Киарела от Флорида и двойката Роби и Майкъл Филипс на 68 и 65 години от Тенеси, умряли при мистериозни условия на 6 май в комплекс Emerald Bay на остров Голям Ексума в Бахамите.

Трима били открити неконтактни в стаите им, откакто потърсили здравна помощ предната нощ, тъй като не са чувствали добре. Съпругата на Киарела - Донис даже за малко влезнала в болница. В петък тя влезнала в хотелската си стая и намерила брачна половинка си мъртъв.

Разследващите незабавно се заели да разплетат мистерията и проучили всичко, обвързвано с храната, климатичната апаратура и нагревателите за вода.

Други посетители на хотела се оплакали от мощна миризма на инсектициди, оповестява „ Мирър “.

Била извършена и самостоятелна аутопсия на жертвите, настрана от тази, направена от бахамски патолог.

Местната полиция оповестява, че никоя от жертвата нямала следи от контузии, само че имало признаци на спазми.

Предишни посетители в хотела са отправяли тежки рецензии за изискванията в него: „ Беше най-лошият хотел, в който съм бил. Басейнът беше мразовит, а цветът му беше замърсен. Просто знаех, че е ужасяващ “.

Експертизите са открили, че тримата са умряли от отравяне с въглероден оксид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР