Трикратният шампион от Откритото първенство на Съединените щати по тенис

...
Трикратният шампион от Откритото първенство на Съединените щати по тенис
Коментари Харесай

Шампионът Новак: Дължа успехите си на Федерер и Надал

Трикратният първенец от Откритото състезание на Съединените щати по тенис Новак Джокович беше в еуфория, след триумфа на финала в Ню Йорк против Хуан Мартин дел Потро от Аржентина.

" Когато претърпях интервенция на лакътя по-рано през годината, в действителност можех да схвана през какво минава Хуан Мартин. Беше сложен интервал, само че човек се учи, когато би трябвало да се оправя с неприятности, когато е паднал. Опитвам се да извлека най-хубавото от себе си в тези моменти “, призна сърбинът.

„ Може би преди 10 години щях да ви кажа, че скърбя, че играя в една епоха с Роджър Федерер и Рафаел Надал. Но през днешния ден съм в действителност благополучен от това. Мисля, че съперничеството с тези момчета, мачовете с тях, ме направиха тенисиста, който съм през днешния ден. Те ме оформиха и дължа триумфите си на тях двамата ", добави Джокович.

Дел Потро призна класата на противника си и го поздрави за триумфа.
" Това е обичаният ми шампионат, цели девет години работих, с цел да се върна още веднъж на финала тук. Мъчно ми е в този момент, не ми се приказва за тенис. И въпреки да ми е тежко, аз се веселя за моя другар Новак Джокович, той е един страховит тенисист и заслужава триумфа. Винаги ми е било прелестно да виждам неговите мачове и по какъв начин играе тенис. Това си остава моето обичано място и желая да кажа на всички ви, че ви обичам откровено ", съобщи Кулата от Тандил.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР