Трикратният европейски клубен шампион Интер продължава здравата си работа по

...
Трикратният европейски клубен шампион Интер продължава здравата си работа по
Коментари Харесай

След България Интер се насочва и към Индонезия

Трикратният европейски клубен първенец Интер продължава хубавичко си работа по организацията на Inter Academy Camp идното лято. След като стана ясно, че “нерадзурите” за първи път ще провеждат подготвителен лагер в България, който ще се организира от 10 до 15 юли в град Бяла, обл. Варна, в този момент от миланския гранд оповестиха, че и в Индонезия ще бъде проведено сходно събитие. Това бе доказано персонално от вицепрезидента на клуба Хавиер Санети, който единствено преди няколко дни направи особено послание към малчуганите у нас.

“Всички деца обичат да играят футбол. Щастлив съм, тъй като с помощта на Inter Academy момчета и девойки ще могат да осъществят своите фантазии в Индонезия. Нашата цел е да споделим методите ни на тренировки и да изградим възпитатели в разнообразни страни, следвайки разпоредбите на футбола и поддържайки високо моралните полезности. Това е значима стъпка към развиване на играта в страната. Индонезия е страна, която поддържа Интер с огромен ентусиазъм”, приключи легендата на “нерадзурите”.

“Inter Academy учи децата освен на футбол, само че и на нравственос. Ето за какво е доста значимо наличието на персона като Хавиер Санети. Както на терена, по този начин и отвън него, той още веднъж е скъпа фигура за нас. Искаме да помогнем на децата в Индонезия да пораснат”, добави пък президентът на 18-кратния първенец на Италия Ерик Тохир.

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно огромно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, по този начин и за уредника Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и главния му сътрудник в лицето на Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха сполучливо при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който присъединяване взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria можете да откриете на формалния уебсайт на събитието – http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата – https://www.facebook.com/intercampbulgaria
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР