Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова,

...
Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова,
Коментари Харесай

Имал ли е общо Слави Трифонов с тази синоптичка

Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова, която тогава излезе в отпуск по майчинство

Натали Трифонова е привикнала да слуша какви ли не клюки по собствен адрес, само че се пробва да пази в загадка персоналния си живот. Въпреки това сюжетите за него са най-пъстри. Общественото внимание бе приковано от последния слух за русокоската, а точно, че е имала загадка връзка със Слави Трифонов.

И двамата обаче не приказват в елементи какво тъкмо се е случило. Синоптичката сега няма мъж до себе си. Тя се жалва пред сътрудниците си, че не остава време за никакъв персонален живот.

Непрекъснато е на работа. Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова, която тогава излезе в отпуск по майчинство. И от този момент приковава вниманието от дребния екран с късите си поли и дългите крайници повече, в сравнение с с прогнозата за времето.

В ученическите си години Натали се занимава професионално с боулинг. Имала е няколко надпревари. Майка й е стоматолог, а баба й – педиатър. Всички очаквали от нея да учи медицина, само че тя поела в друга посока.

Тя приключва математическа гимназия и се интересува повече от артистични, а не от научни изяви. Провокативната й визия незабавно сграбчва Слави Трифонов, който не крие интереса си към нея и още с първите си въпроси стартира да се майтапи, питайки я пред всички дали си има гадже.

Дори подмята, че семейството й е като неговата, тъй че в случай че един ден се оженят, нямало да има потребност да си я сменят. Оттам потеглят и слуховете, че му е била държанка, че я е уредил на работа в bTV, които обаче по този начин и не намират удостоверение. Поне към този момент.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР