Тричленен състав на Окръжния съд в Благоевград остави без уважение

...
Тричленен състав на Окръжния съд в Благоевград остави без уважение
Коментари Харесай

Съдът в Благоевград остави в ареста 21-годишния младеж, пребил Стефка Терзийска

Тричленен състав на Окръжния съд в Благоевград остави без почитание настояването за налагане на по-лека мярка на 21-годишния юноша, който предходната седмица преби грубо Стефка Терзийска и три дни по-късно беше задържан. 

Преди делото стотици поданици на Благоевград се събраха пред правосъдната палата на митинг против насилието и в поддръжка на фамилията на потърпевшата.

Три неоправдателни присъди има досега 21-годишният Кирил Лукаров, който е главният обвинен за жестокия побой над Стефка Терзийска. Последната е била условна, с изпитателен период, който не е изминал. 

Това съобщи прокурорът по делото и настоя най-тежката мярка за неотклонение да остане в действие, защото има заплаха да извърши друго тежко закононарушение, или да се укрие. 

Самият Лукаров и неговият юрист не бяха безапелационни в изказванието си, че не е направил престгъплението. 

Преди делото стотици поданици на Благоевград и близки на пребитата Стефка Терзийска се събраха на митинг пред Съдебната палата против насилието и с гледище да бъде разкрита цялата истина.

Според Стефка Терзийска и синовете ѝ поръчителят на закононарушението е някогашният ѝ брачен партньор и техен татко, който ги заплашвал от години. До момента той не е разпитван.

По обявата работи: Радмила Попова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР