Тричленен състав на Апелативния съд в София остави в сила

...
Тричленен състав на Апелативния съд в София остави в сила
Коментари Харесай

Окончателно: Остава в ареста Колин Колев от бандата, обрала инкасо автомобил в София

Тричленен състав на Апелативния съд в София остави в действие мярката за неотклонение " задържане под стража " на Колин Колев , упрекнат за присъединяване в рекордния. лева от инкасо автомобил в София от 15 ноември 2022 година в столицата, остава с най-тежката.

Според магистратите са налице всички учредения Колев да остане в ареста - обосновано съмнение, че е взел участие в грабежа, макар че има някои разминавания в свидетелските показания, заяви Нова телевизия. Освен това против него е повдигнатото обвиняване за тежко съзнателно закононарушение, за което са планувани до 20 години затвор, като това основава заплаха обвиненият да се укрие. Съдът смята, че има и риск, в случай че бъде пуснат от ареста, той да извърши друго закононарушение, защото следствието по случая е в нова фаза, поради напълно скорошното определяне на съпричастността на Колев към него.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
 Оставиха в ареста един от обралите инкасо автомобил в София
Оставиха в ареста един от обралите инкасо автомобил в София

Престъплението било планувано в продължение на месеци

Маскирани мъже с огнестрелни оръжия обраха инкасо автомобила в паркинга на столичен търговски център. Часове по-късно в квартал " Кръстова вада " бяха открити два опожарени автомобила. Разследването продължи над година и против Калин Колев и още двама души, единият от които е в пандиза поради друго закононарушение, а.

Нова телевизия отбелязва, че въоръженият обир е осъществен от незаконна група от петима души, двама от които не са известни .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР