Трибуна Сектор Г изрази отношение по повод случилото се във

...
Трибуна Сектор Г изрази отношение по повод случилото се във
Коментари Харесай

Сектор Г: Противникът ни – срам, позор и унижение

" Трибуна Сектор Г " изрази отношение във връзка случилото се във вчерашното дерби сред Левски и ЦСКА.

Ето какво пишат от агитката на ЦСКА (без редакторска намеса):

" Армейци,

След всяко дерби ви благодарим за наличието и себераздаването, само че за през вчерашния ден думите не могат да бъдат задоволителни. Поклон, реверанс и реверанс за всеки един участвал на смазващото ни предимство нощес!

Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с доста страсти и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, само че в последна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме още веднъж и още веднъж безграничната си обич към ЦСКА и даже след крайния съдийски сигнал, чак до момента в който не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме обичания тим макар изгубената купа. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого!

Що се касае " съперника " ни ще изхабим оптимално малко думи - позор, срам и оскърбление. Да мълчиш съвсем цялостен мач, избухвайки за по 5 минути при гола на " Лудогорец " и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно проваляне, замазвано и прикривано ловко с подправена агитация и доста позьорщина. Но истината рано или късно постоянно става ясно. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете - когато видиш падаща звезда е хубаво да си пожелаеш нещо...

САМО ЦСКА! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР