Триб’увана Виджаяттунгадеви или просто Диа Гитарджа е един от двамата

...
Триб’увана Виджаяттунгадеви или просто Диа Гитарджа е един от двамата
Коментари Харесай

Двама нови владетели влизат в Civilization VI

Триб’увана Виджаяттунгадеви или просто Диа Гитарджа е един от двамата нови международни водачи, които влизат в Civilization VI, оповестиха Firaxis.

Гитарджа се ражда като принцеса на Кахурипан. Когато законният правоприемник на трона, нейният брат, бива погубен през 1328, тя идва на власт благодарение на майка си. Тя цари във време на безпорядък и междуособици в Индонезия, само че се оправя с компликациите и уголемява доста властта на Маджапахитската империя. Уникалната лидерска дарба на Гитарджа се назовава Exalted Goddess of the Three Worlds, което дава повече религия на крайбрежните градове, обезпечава закупуването на бойни морски единици за по-малко количество религия и затруднява навлизането на религиозни единици.

Уникалната единица на индонезийската цивилизация е джонката, която носи повече скорост на всички плавателни съдове във групировката.

Следващият популярен държател, който ще влезе в играта е крал Джаявардан VII от царството на кхмерите. Основната бойна единица са слонове. Основна мощ на Джаявардан е религията. Той е възприеман като модернизатор, който заменя хиндуизма по кхмерските земи с махаянския будизъм. Завършвайки светите места, ще може да завземате територии, изключително, в случай че са наоколо до вода.



Около идването на новите водачи, Firaxis ще разгласява и огромното есенно обновяване. То ще включва обогатяване на религиозната система с нови религии и религиозни единици. Освен това ще бъдат нанесени промени по интерфейса на играта, нанасяне на повече баланс и други по-малки усъвършенствания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР