Три тела отгрупа на ученическиволейболен клуб бяха открити, докато спасители

...
Три тела отгрупа на ученическиволейболен клуб бяха открити, докато спасители
Коментари Харесай

Училищен волейболен отбор все още е под отломките в Турция

Три тела отгрупа на ученическиволейболен клуб бяха открити, до момента в който спасители в Турция претърсват сринат хотел след земетресенията в понеделник, съобщи Би Би Си.

Телатана двама учители и възпитаник бяха извадени от хотел " Исиас " в Адияман, оповестиха публични лица в следения от Турция Северен Кипър.

Твърди се, че група от 39 души са били в постройката, когато тя е рухнала. Продължава издирването на мястото, където са се събрали фамилиите на играчите.

Земетресенията убиха хиляди в Южна Турция и Северна Сирия.

Спортистите са пътували до Адияман от турския лицей Маариф във Фамагуста, съпроводени от учители и родители. Известно е, че четирима от групата са оживели след рухването на седеметажната постройка, като се твърди, че са съумели сами да избягат от руините.

Турско-кипърските медии цитират публични лица, които споделят, че безжизнените тела на двама учители са били открити в сряда,и че броят на починалите е повишен до трима, откакто е бил открит възпитаник от осми клас.

Броят на жертвите беше доказан от турския екип на Би Би Си. Около 170 души - в това число родственици и спасителиса пътували до останките от следения от Турция Северен Кипър.

Отговорни лица обявиха, че ще останат там, до момента в който не бъдат открити и останалите възпитаници. Една майка на мястото на случая сложи под подозрение структурата на постройките и попита дали са били съответно тествани.

Друга жена сподели, че нейната племенница, 12-годишната Нехир, е отседнала при нея в Адияман, само че е отишла в хотела в деня на земетресението, с цел да се причисли към другари.

Нехир енай-малкият член на тима на девойките и към момента липсвазаедно с други деца. Междувременно преподавател, оживял при трусовете, сподели, че не са спали след трусовете и че личната им щерка е останала в капан измежду отломките.

Първоначалният трус с магнитуд 7,8 в понеделник сутринта удари покрай турския град Газиантеп, покрай границата със Сирия. Многобройни вторични земетресения бяха усетени и в двете страни.

Известно е, че в двете страни са починали близо 16 000 души.Световната здравна организация предизвести, че доста други могат да изгубят живота си без заслон, вода или електричество.

С настъпването на мразовитото време очакванията избледняват за мнозина, които към момента са в капан под разрушени здания, повече от 72 часа след удара на бедствието.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР