Три столични болници- Пирогов, Военномедицинска академия (ВМА) ви Царица Йоана-ИСУЛ

...
Три столични болници- Пирогов, Военномедицинска академия (ВМА) ви Царица Йоана-ИСУЛ
Коментари Харесай

Пирогов, ВМА и ИСУЛ пуснаха зелен коридор за ваксиниране

Три столични болници- " Пирогов ", Военномедицинска академия (ВМА) ви " Царица Йоана " -ИСУЛ възвърнаха тази неделя " зелените коридори " за имунизиране за всички искащи. Желаещите ще бъдат имунизирани с препарата на AstraZeneca. Количествата са задоволителни, с цел да се имунизират и хора без записани часове, както и такива, които не попадат в проекта за имунизации.

От ИСУЛ обявиха, че са им дали 300 дози, а имунизацията стартира в петък.

Днес в " Пирогов " работят 4 пункта за имунизиране.

Като цяло ползата не е толкоз огромен, колкото първоначално, в това число заради съмненията на хората за имунизацията на AstraZeneca, която неотдавна бе наново тествана и получи зелена светлина от Европейската организация по медикаментите.

" Има някакво съмнение. Не мога да схвана дали поради имунизацията, дали поради локдауна в страната, или по някакви персонални съображения. Времето виждате, че е прелестно, тъй че биха могли да се наредят и на опашка. Работят 3 екипа. Готови сме да поемем искащите през днешния ден. Всеки, който пожелае да си сложи ваксина, е добре пристигнал ", разяснява пред БНР шефът на медицински център " Пирогов " доктор Силвия Чолакова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР