Три сестри са обвинени за това, че са убили собствения

...
Три сестри са обвинени за това, че са убили собствения
Коментари Харесай

Това убийство потресе и раздели Русия

Три сестри са упрекнати за това, че са умъртвили личния си татко. Намушкали са го с неведнъж нож. През уикенда трите бяха задържани. Една от тях е повикала полицията на мястото на престъплението. И трите са признали за стореното.

Тялото на 57-годишния мъж е намерено с голям брой прободни рани в региона на шията и гърдите. Трите му дъщери, надлежно на 17, 18 и 19 години са арестувани и им е повдигнато обвиняване. Заплашват ги санкции до 15 години отнемане от независимост.

Сестрите описват, че татко им постоянно ги биел и заплашвал. Полицията проверява и изказвания за полови похищения от бащата върху девойките.

Четиримата живеели в апартамент в Москва. Сестрите били отделени от майка си и по-големият им брат, които напуснали мъжа опреди години.

Според показанията на съседите убитият бил нападателен. Често се карал с близките и даже заплашвал с оръжие. Въпреки че не работел, той показал висок стандарт на живот и евентуално е имал връзки с престъпните среди.

Също по този начин очевидно показвал православната си религия. Бил доста непоколебим към дъщерите си. Пускал ги да излизат единствено до магазина и да вървят на учебно заведение. През останалото време девойките били затворени в жилището.

Има две съществени версии за убийството. Според едната мъжът, до момента в който бил под въздействие на опиати, за следващ път нападнал дъщерите си и те се защитили. Другата е, че девойките са възнамерявали убийството.

При претърсването на жилището, в който е погубен мъжът, бил открит цялостен боеприпас: пушка с муниции, арбалет със стрели, няколко пневматични, сигнални и газови револвери. В автомобила на убития е открит хероин.

Сигнал за закононарушението подала най-голямата щерка. Тя била ранена с нож в бедрото и подмишницата, и е приета в болница. По тялото на убития мъж имало общо 36 прободни рани.

Обществото в Русия в този момент е разграничено на две. Едната група пази девойките поради хипотетичното принуждение, което татко им правил по отношение на тях. Другата, която наподобява е болшинство в страната, където доминират обичайните патриархални полезности, упорства за оптимално наказване.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР