Три седмици преди студентския празник повечето хотели в Банско очакват

...
Три седмици преди студентския празник повечето хотели в Банско очакват
Коментари Харесай

Банско очаква много гръцки студенти за 8 декември

Три седмици преди студентския празник множеството хотели в Банско чакат освен български, само че и доста гръцки студенти. От бизнеса в зимния ни курорт са оптимисти, че тази година ще има повече туристи през новия зимен сезон, заяви Българска национална телевизия.  

В един от огромните хотели в Банско за 8-ми декември резервации към този момент са създали доста гръцки туристи. Повечето са избрали да честват в зимния ни курорт за интервал от три дни.  
32 студенти получиха по 1000 лева стипендия по самодейността „ Подкрепи една фантазия “
32 студенти в неравностойно състояние получиха еднократна финансова помощ в размер на 1000 лв. от президентската самодейност „ Под...

" Гръцкият студент избира Банско, евентуално като дестинация за празнуване на своя празник и напорът от гръцки студенти в действителност е огромен ", съобщи за БНР Иванка Банкова, управител на хотел в Банско.  

Хотелиерът Малин Бистрин чака най-вече български младежи за студентския празник. " Очертава се двудневният пакет да бъде като водещ, само че забавното е, че 8-ми е средата на седмицата, ще бъде разграничен на две ", добави Малин Бистрин.

" Пакетът е двудневен и тридневен, като ние работим най-вече с туроператори, като цената, която предлагаме, е чиста, а не последна ", сподели още Иванка Банкова, управител на хотел в Банско.  

Българските студенти избират събирания на огромни групи и по тази причина избират по-достъпните хотели, където двудневният пакет излиза сред 150 и 250 лв.. Гръцките обаче вършат резервации самостоятелно и избират хотели с повече звезди и услуги където цените са сред 280 и 350 лв..
Борисов към студентите: Бъдете самостоятелни и целеустремени
" Честит 8 декември на всички студенти! Бъдете здрави, самостоятелни и целеустремени ", написа министър председателят Бойко Борисов в страницата си във Ф...

Още:

 

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР