Три седмици преди официалното обявяване на името на изпълнителя, който

...
Три седмици преди официалното обявяване на името на изпълнителя, който
Коментари Харесай

Преслава и Прея в топ 10 на спряганите певци за Евровизия

Три седмици преди формалното оповестяване на името на изпълнителя, който ще брани достойнството на България в Евровизия следващата година, оборотният уебсайт Wiwibloggs, отдаден на състезанието, разгласи своя топ 10 родни артисти.

Първата, която намира място в листата на създателите, е поп-фолк певицата Преслава.

След като пусна дебютния си албум през 2004 година, тя господства на българската музикална сцена.

Издала е общо шест албума и е спечелила многочислени награди. (...) Съпругът й Павел Лазаров е състоятелен български предприемач. Може ли той да е спонсорът на Българска национална телевизия? И подготвен ли е да финансира приключението на брачната половинка си, тъй че тя да има цялостен креативен надзор? “, гласи част от описанието на изпълнителката на „ Лъжа е “ в уеб страницата.

Прея попада на второ място в самобитната ранглиста.

Тя доби известност посредством колаборации с известни български актьори като Графа, Били Хлапето и Михаела Филева.

Дебютният й сингъл „ Малките неща “ стана най-излъчваното видео по българска телевизия в първата си седмица през 2014 година Сега, когато Прея управлява лична звукозаписна компания, може ли да върне България назад в топ 5 на Евровизия в Ротердам? Със сигурност се надяваме на това! “, пишат още от уеб страницата.

Общо четирима създатели са съставили листата за Wiwibloggs, като изброените актьори са отражение на личните им желания и нямат общо с действителното изтъкване на представителя ни на Евровизия 2020. Сред останалите упоменати артисти попадат Надя (Петрова), Михаела Маринова, Гери-Никол, Михаела Филева, Надежда Александрова, Атанас Кателиев, Графа и Мария Илиева.

Източник: Monitor
Снимка: wiwibloggs.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР