Три са основните интриги на изборите днес – първото място,

...
Три са основните интриги на изборите днес – първото място,
Коментари Харесай

Политолози: 5 или 6 партии в парламента, очакваме фотофиниш на върха

Три са главните интриги на изборите през днешния ден – първото място, третото място и кой ще влезе в Народното събрание. Това обявиха политолозите Димитър Ганев и Първан Симеонов пред Нова ТВ. По думите на Първан Симеонов през целия ден е имало нереални данни от езкитполове, които напълно преднамерено са пускани в разнообразни канали на медиите.
Прочетете още
„ Не знаем от кое място са тези данни, само че в никакъв случай разликата сред първите два партии не е била толкоз висока. Това е преднамерено и би трябвало да спре. Този път резултатите са напълно съгласно социологическите проучвания ”, сподели Първан Симеонов. По думите от резултатите все още се чака фотофиниш на финала.

Димитър Ганев сподели, че конспирация има за третото място също, а по думите му до последния няма да се знае и какъв брой партиите влизат в Народното събрание 5 или 6. Шансовете 7-ма партия да премине бариерата не наподобяват високи.

Политологът на организация „ Тренд ” сподели още, че резултатите до тук демонстрират, че 80% от гласоподавателите са повторили вота си, което приказва, че изборната миграция не е висока и не може да се чакат огромни разбърквания.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР