Три отбора от Серия А искат да привлекат защитника на

...
Три отбора от Серия А искат да привлекат защитника на
Коментари Харесай

Три отбора от Серия А с интерес към защитник на Милан

Три тима от Серия А желаят да привлекат бранителя на Милан – Андреа Конти. Дженоа, Парма и Фиорентина са показали интерес към бранителя и желаят да го вземат чартърен до края на сезона с алтернатива за закупуването му.

Бившият футболист на Аталаната записа четири дуела във всички шампионати от началото на акцията. Според Calciomercato.com, Парма и Дженоа са създали оферти за наем до края на сезона с алтернатива за закупуването му.

В последните дни Фиорентина също се е присъединил в борбата за 26-годишния футболист. През тази седмица управлението на „ росонерите “ ще се срещне с сътрудника на играча, с цел да разиска бъдещето му.

Милан се нуждае от най-малко 7 милиона евро за Конти, с цел да не записва финансова загуба, а желанието на бранителя е да се причисли към Фиорентина.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР