Три момчета на възраст 11, 12 и 16 години, наречени

...
Три момчета на възраст 11, 12 и 16 години, наречени
Коментари Харесай

Три момчета на възраст 11, 12 и 16 години, наречени „Малките негодници“, арестувани за обир на банка

Три момчета на възраст 11, 12 и 16 години, наречени „ Малките негодници “, са задържани за грабеж на банка в Хюстън, потвърдиха управляващите в сряда.

Шерифът на окръг Харис Ед Гонзалес сподели, че младежите са арестувани и са упрекнати в обир посредством опасност. Гонзалес сподели, че заради възрастта им няма да бъде разкрита спомагателна информация и шерифството не е дало отговор незабавно на настояването за повече информация.

Офисът на ФБР в Хюстън споделя, че те са търсени за грабеж на Банка Wells Fargo в региона Greenspoint в северен Хюстън на 14 март. ФБР разгласява изображение на триото на X, показващо и тримата с качулки във фоайето на банката. Съобщение, оставено във ФБР, търсещо спомагателна информация, не беше върнато незабавно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тригодишно дете бе открито зад кормилото на камион, който умъртви момиче на две години на бензиностанция

Хюстън ABC 13 заяви, че момчетата са предали заплашителна записка на касиерка преди да избяга пешком с неразкрита сума в брой. Станци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР