Три може да са причините за инцидента с автобуса на

...
Три може да са причините за инцидента с автобуса на
Коментари Харесай

Три може да са причините за инцидента с автобуса на „Струма”

Три може да са аргументите за случая с рейса на автомагистрала „ Струма ”. Такова мнение изрази пътният специалист Йонко Иванов. Най-малко 46 души починаха, откакто пътнически рейс с македонска регистрация се възпламени. Трагичният случай е станал край село Боснек към 2.00 ч. в нощта против вторник. Пламъците избухнали след удар на транспортното средство в мантинелата.
12 деца са починали при случая с рейса на Автомагистрала „ Струма “
Сред жертвите при случая с рейса на Автомагистрала „ Струма “ има 12 деца. Шофьорът на рейса е македонски жител. В него са п...

„ Може да е техническа нередовност. Може да е здравословен проблем или заспиване на лидера. Третото е в случай че е валяло дъжд, може да е асъдействало за нещастието ”, изясни Йонко Иванов. „ Такива рейсове нормално са с двама водачи. На границата би трябвало да са засечени почивките им ”, изясни още той.

„ Катастрофата е станала на място с централизация на ПТП-та. Там профилът е много друг – с по-различен – със стръмни наклони и спускания. Дефакто не знаем на кое място е станал случаят и при една несъобразена скорост и времето е неприятно – прахът по пътя дружно с дъжда, както и неприятната маркировка – всичко това може да е спомогнало за нещастието ”. 

По думите му има смачкана мантинела по продължение на 50 метра е била смачкана. „ Това значи, че рейсът не може да се възпламени по време на придвижване. Ако това е станало то водачът е можел да реагира и да даде инструкции на хората в транспортното средство. За мен това значи, че става дума или за техническа нередовност или неточност на лидера плюс неприятните метеорологични условия. Вероятно може да има и някакъв здравословен проблем на лидера. Тези рейсове би трябвало да пътуват с двама водачи на подобен дълъг път ”, акцентира Иванов, по Нова телевизия.
Пътни специалисти с първи версии за изгорелия рейс на Автомагистрала " Струма " (СНИМКИ)
Удар на рейса в бордюра може да е една от аргументите за жестокия случай, при който рейс изгоря на Автомагистрала Струма и аргументи гибелта на...

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР