Три месеца след телевизионни край на Ергенът 2“ отритнатата заради

...
Три месеца след телевизионни край на Ергенът 2“ отритнатата заради
Коментари Харесай

Елена забрави Евгени, показа новото си гадже

Три месеца след телевизионни завършек на " Ергенът 2 “ отритнатата поради Валерия финалистка Елена загърби къдрокосия пианист Евгени и се понесе на крилете на любовта. За първи път Сергова сподели новото си гадже и провокира вълна от положителни мнения и благопожелания измежду почитателите си в обществените мрежи.

Елена разгласява фотография от морския бряг, на която се целува буйно с чужд мъж, осведоми " България Днес ". Фотосът е съпроводен с прочувствен роман на досегашната ергенка от летните й завършения край морските талази.

" Не съм от хората, които се вкопчват в лятото - в противен случай, жадувам за кашмирени обятия, вглъбена работа и дъждовни следобеди (които става известно, с новата локация ще имам в обилие, само че за това ще ви описвам тепърва). На финала на август обаче, желая да му се врека в непостоянна, само че мощна обич и едно подсещаме, че постоянно осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте освен какво си пожелавате, само че и кого иронизирате “, показа Елена.

Новото гадже на Елена можете да видите в галерията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР