Три месеца след като бе арестуван от белгийската полиция, като

...
Три месеца след като бе арестуван от белгийската полиция, като
Коментари Харесай

Евродепутат, арестуван за „Катаргейт“ се върна на работа

Три месеца откакто бе задържан от белгийската полиция, като част от следствията по обвинявания в корупция, които раздрусаха Европейския парламент, европейският народен представител Марк Тарабела още веднъж бе видян на работа в сряда.

Той участва на съвещание на комисията по риболовство сутринта и беше забелязан да си взема пиво в кафенето на третия етаж на Народното събрание в Брюксел.

Служител, който видял Тарабела, описал, че „ той наподобява много отпаднал, само че не беше самичък. “

Тарабела се движи свободно на работа, откакто електронната гривна на глезена му беше отстранена преди две седмици.

Другите двама сегашни евродепутати, участващи в по този начин нареченото следствие на Катаргейт – гъркинята Ева Кайли и италианецът Андреа Коцолино, също упорстваха да се върнат на работа, само че не могат да го създадат, защото към момента са под домакински арест.

Тарабела е упрекнат в корупция, присъединяване в незаконна организация и пране на пари. Той изрази потрес от обвиняванията на конференция по-рано този месец и съобщи, че е почтен.

Тарабела е белгийски социалист, деец в политиката. Той реши да не се кандидатира още веднъж на изборите за Европейски парламент през 2024 година, само че има намерение да извършва отговорностите си през последната година от своя мандат.

В сряда той взе участие в гласуването на Регламента за възобновяване на природата и приказва за въздействието на риболова върху околната среда.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР